Syysterveisiä avoimesta yliopistosta!

Image
Näin syysloman kynnyksellä on hyvä suunnitella jo kevään opintoja. Kuluva syyslukukausi onkin käynnistynyt avoimessa yliopistossa vauhdikkaasti, ja ilmoittautumisia on tullut ennätystahtiin. Mikäli syksyn toteutukset täyttyivät ennen kuin ehdit ilmoittautua mukaan, osassa opintojaksoja on tulossa tuplatoteutuksia myös keväällä 2025!

Uuden oppiminen tuo piristystä pimeään syksyyn

 Iltojen pimetessä uuden oppiminen tuo virtaa syksyyn. Loka-marraskuussa käynnistyykin monta mielenkiintoista toteutusta, tässä muutamia poimintoja:

Koko opintotarjontamme löydät verkkosivuiltamme

Etkö mahtunut mukaan syksyn toteutuksille? Osassa opintojaksojamme järjestetään toteutuksia myös keväällä 2025! 

 Moni syksyn peruskurssien toteutuksistamme täyttyi jo elokuussa. Mikäli et ehtinyt ilmoittautua mukaan tai paikat olivat jo ehtineet täyttyä, meillä on hyviä uutisia! Osassa opintojaksojamme järjestetään toiset toteutukset myös keväällä -25, ja näihin on mahdollista ilmoittautua mukaan jo nyt. Tuplatoteutuksina tarjolla ovat: 

Avoimen yliopiston poikkeusaukioloajat syksyllä 2024 

Syyslomaviikolla 42 (14.-18.10.2024) osa avoimen yliopiston henkilöstöstä viettää syyslomaa. Palvelemme kuitenkin opiskelijoitamme koko syyslomaviikon ajan pienemmällä porukalla, joten voit lähettää meille sähköpostia (avoinyo(at)uwasa.fi) tai soittaa palvelunumeroomme 029 449 8004. Huomaathan kuitenkin, että syysloman aikana tulleisiin viesteihin vastaamisessa saattaa esiintyä normaalia pidempi viive. 

Koko avoimen yliopiston henkilöstö osallistuu Avoimen korkeakouluopetuksen päiville 13.-14.11.2024, jolloin avoimen yliopiston opiskelijapalvelut on suljettu. 

Avoimen yliopiston yhteystiedot

Avoimen yliopiston väki toivottaa kaikille innostavaa opiskelusyksyä!

Mitä mieltä olit jutusta?