Heini Pensar

Yliopistonlehtori, johtaminen, kauppatieteet

Kauppatieteen tohtori
Johtamisen yksikkö, Henkilöstöjohtaminen
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
029 449 8540
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Ankkuri 3.krs

Vastaan Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelman toteuttamisesta ja kehittämisestä. Toimin pedagogisena vastaavana opettajana johtamisen (henkilöstöjohtamisen ja strategisen johtamisen) opintojaksoilla. Oma intohimoni liittyy opiskelijoidemme onnistumiseen sekä opintomenestyksen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Työskentelen aktiivisesti neuroystävällisen oppilaitoksen rakentamisessa ja pyrin luomaan yhtäläiset mahdollisuudet korkeakouluopintoihin, valmistumiseen ja työllistymiseen kaikille neurotyypeille.

Ennen akateemista urapolkuani työskentelin ohjelmisto-, teknologia- ja konsultointialalla, jossa olen toiminut tulosvastuullisissa esihenkilö- ja johtamistehtävissä kansainvälisissä organisaatioissa ja hankkeissa. Minulla on erityistä kokemusta osaamisen kehittämisestä, tavoitteellisesta johtamisesta, muutosten johtamisesta sekä strategioiden, prosessien ja toimintamallien suunnittelusta. Lisäksi toimin Vaasan yliopiston Executive Educationin kouluttajana ja valmentajana erityisesti johtajuuden, johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työkielinä käytän päivittäin suomea, ruotsia ja englantia.

Kotona toimin eräänlaisena projektipäällikkönä, sillä olen viiden nuoren lapsen äiti ja lisäksi bonusvanhempi. Nuorimmaisemme, kaksoset, tuovat vipinää elämään. Pyrin kuitenkin yhdistämään työn ja muun elämän askareet siten, että ne rikastavat toisiaan. Aina kun omaa aikaa löytyy, lähden pitkälle lenkille, soitan pianoa, opettelen ratsastusta tai luen hyvää kirjaa.

Julkaisut ja asiantuntijatehtävät

» Tutkimustietokanta SoleCRIS