LUMA-keskus Pohjanmaan lukuvuoden avajaiset 27.8.2024

Image
Kiinnostaisiko sinua perehtyä syvemmin avaruusteknologiaan tai saada uusia ideoita opetustyöhön? Toimitko tutkijana Vaasan yliopistossa ja mietit, miten LUMA-keskus Pohjanmaan toiminta voisi hyödyttää sinua ja tutkimustasi? Oletko juuri aloittanut opiskelut etkä vielä tiedä, mikä on LUMA-keskus Pohjanmaa? Kutsumme juuri sinut kasvattaja, opettaja, Vaasan yliopiston henkilökunnan jäsen tai opiskelija poikkeamaan lukuvuoden avajaisissamme Technobothniassa, SAGA-tiedeluokassa.

Vaasan yliopiston LUMA-keskus Pohjanmaa avaa lukuvuoden 2024-2025 avoimilla ovilla SAGA-tiedeluokassa ti 27.8.2024 klo 12:00-15:00. Tervetuloa tutustumaan syksyn 2024 tarjolla olevaan ohjelmaan ja LUMA-keskus Pohjanmaan toimintaan. Tule tutustumaan ja valitse itsellesi mielenkiintoinen sisältö!  

Kasvattajat ja opettajat: Järjestämme syksyllä täydennyskoulutusta mm. eri avaruusteemoista ja interaktiivisesta matematiikan opettamisesta. Lisäksi ohjelmaan palaavat tutut työpajat, joissa teemoina mm. kemia, ohjelmointi ja robotiikka. SAGAssa voi myös testata eri ikäryhmille sopivaa opetusvälineistöä, joista uutuutena esillä mm. Kubo-robotit.  

Vaasan yliopiston henkilökunta: Tutustu toimintaan ja SAGA-tiedeluokkaan sekä yhteistyömahdollisuuksiin. Haluatko popularisoida tiedettä kanssamme tai tavoittaa paremmin lapsia ja nuoria projektissasi? Ideoidaan yhdessä. 

Vaasan yliopiston opiskelija: Haluatko tehdä töitä tiedekasvatuksen parissa ja edesauttaa lasten ja nuorten kiinnostusta luonnontieteitä, matematiikkaa ja teknologiaa kohtaan? Tule tutustumaan, kuinka voit olla mukana LUMA-toiminnassa jo opintojesi ohessa. Ohjaajana saat tuntipalkkion lisäksi hyvää työkokemusta!  

Tule poikkeamaan, kun sinulle sopii! SAGA-tiedeluokka sijaitsee Palosaaren kampusalueella, Technobothnia-rakennuksessa, luokassa TF4111. Osoite: Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa. Technobothnian aulasta on opastus luokkaan.     

Tarjoilla on myös kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Lämpimästi tervetuloa!  

Mitä mieltä olit jutusta?